Starke Arvid

Innovativ produktudvikling, som leder byggeindustrien fremad

Ved konstant at arbejde med at udvikle vores produkter er vi hele tiden på forkant med branchen og dens udfordringer. På den måde kan vi hurtigt udvikle løsninger til både eksisterende og kommende problemstillinger i din virksomhed.

Vi har et nært samarbejde med byggeindustrien, så vi kan forankre vores produkter i virkeligheden. På den måde opdager vi også hele tiden nye problemstillinger. Det findes altid momenter i både processer og systemer, som kan effektiveres og gøres mere rentable. Vi stræber efter at hjælpe virksomheder med at opnå en let og sikker byggeproces, som skal være rentabel gennem hele forløbet alle moment. Ved at løse vores kunders problemer skaber vi også tilfredse brugere. Både dem, som køber produkterne, og dem, som anvender dem.

Innovative løsninger på traditionelle problemer

Vi anvender en stor del af vores indtægter til produktudvikling og udvikling af nye løsninger samt forbedringer af vores allerede eksisterende løsninger. Vores nærhed til produktionen gør, at vi hurtigt kan gennemføre forbedringer, som giver produktionseffektive løsninger til både indkøbere og brugere.

Et udviklingsforslag skal i første omgang altid testes op mod de krav, vi har til ergonomi, funktionalitet og økonomi. Derefter lader vi en prototype af produktet teste ude i virkelighedens verden – under de hårdest tænkelige forhold. Hvis prototypen klarer dette, godkendes den, og vi indleder herefter produktionen af et nyt Starke Arvid-produkt. Sværere er det ikke at arbejde med os.

Vi er en nem samarbejdspartner, som udvikler innovative løsninger på traditionelle problemer.

  Ergonomi – en selvfølge i en mere effektiv byggebranche

  Det skal være både enkelt og effektivt at kunne arbejde ergonomisk. Produktiviteten og kvaliteten på arbejdet står i direkte relation til antallet af sygemeldinger og arbejdsskader. Sunde medarbejdere er derfor et sikkert kort, hvis du vil have en stærkere og mere rentabel virksomhed. Invester i ergonomiske produkter, som desuden er lette og sjove at anvende.

  Erfaring med ergonomiske løsninger

  Vi på Starke Arvid har arbejdet med at udvikle ergonomisk udstyr i 30 år. Det gør, at vi ligger inde med en ekspertise på området, som er med os i arbejdet når vi former og udvikler vores produkter. Derfor kan du stole på, at vores produkter altid er udformet, så de aflaster og beskytter din krop på bedste vis. Samtidig bidrager produkterne til en højere effektivitet i hvert enkelt led i din logistikkæde ved at de også forenkler selve arbejdsmomentet.

   

  quote icon

  ”Følelsen efter en god dags arbejde skal ikke være smerte! Arbejdsskader på grund af dårlig ergonomi er et spild og lige så vigtigt at få udryddet som for eksempel overproduktion eller ventetid. Med en god ergonomi styrkes konkurrenceevnen, både på det svenske og det internationale marked.”

  Linda Rose

  Tekn. Dr., Universitetslektor i ergonomi
  Kungliga Tekniskal Högskolan, Skolan til Teknik og hälsa

   Sikkerhed og økonomi går hånd i hånd

   At investere i sikkerheds- og arbejdsmiljøarbejde på arbejdspladsen er et af de sikreste kort, man kan have på hånden for som virksomhed at opnå et mere rentabelt arbejdssystem. Når disse rutiner brister, kan det resultere i et enormt spild af både arbejdskraft og færdigheder. Det i sig selv er slemt nok, men endnu værre er det faktisk, at dine medarbejdere kan komme til skade.

   Vigtige grundsten i en mere rentabel arbejdsplads

   Dit byggeri er en transportcentral med byggeelementer, som flyttes rundt i forskellige led. Faktorer som sikkerhed og logistik bliver uhørt vigtige for at få alle delprocesser til at passe ind i hinanden på en sikker, let og effektiv måde. Du skal holde disse faktorer for øje for at tjene penge på dit byggeri. De er grundsten, hvis om du vil arbejde mod en mere rentabel arbejdsplads.

   At skabe mere effektive arbejdsprocesser øger normalt også trivslen på arbejdspladsen. Når du investerer i sådan noget som en god byggebelysning, struktur og vigtige hjælpemidler og udstyr, så bliver arbejdet både lettere og mere sikkert for dine medarbejdere. Alle i virksomheden drager nytte af et gennemarbejdet logistik- og sikkerhedsprogram.

   quote icon

   – Eftersom byggeriet er en intens transportcentral, bliver faktorer som sikkerhed og logistik meget vigtige. 


   Bosse Andersson,
   arbejdsmiljøingeniør, Previa AB.

   Miljøcertificerede siden 2013

   At tage et socialt ansvar er en selvfølge for os, og på Starke Arvid har vi været miljøcertificerede siden 2013.
   En stor del af at tage ansvar handler om at arbejde med miljøhensyn. For os indebærer vores miljøcertificering, at:

   • Vi har en skriftlig indkøbsrutine, som styrer mod miljøtilpassede og etiske indkøb.
   • Vi har en miljøpolitik, som afspejler vores intentioner og styrer vores miljøarbejde.
   • Vi har et dokumenteret regnskab over,hvordan vi sorterer alt affald.
   • Det findes sikkerhedsdatablade til samtlige kemikalier.
   • Alle vores medarbejdere har gennemgået en miljøuddannelse.

   Tjen op til 67 procent på effektiv gipshåndtering

   Håndteringen af en gipsplade er betydeligt mere kostbar end selve indkøbet af den. Alle de forskellige aktiviteter, der foregår omkring en montering udgør mere end halvdelen af en gipsplades totale omkostninger.

   Indkøbsprisen er,, i modsætning til hvad mange tror, en relativt lille del af en gipsplades endelige omkostninger. Før en gipsplade er på plads på væggen, er der foregået en række forskellige processer i baggrunden. I disse processer skjuler sig mange indbyggede udgifter i ressourcer, som kræves til transport og montering. Omkostninger, som let kan skyde i vejret.

   Starke Arvid fremstiller produkter, som med den rette viden og det rette system med alt spild og unødvendige udgifter, som ligger bag en gipsmontering. Når man får et mere effektivt flow i de omkringliggende aktiviteter, så bliver hele processen mere rentabel i sin helhed.

   Vi hjælper dig med at skabe et mere omkostningseffektivt produktionsflow

   Forskningen har vist, at man kan effektivisere § gipshåndtering og opnå en omkostningsbesparelse på 16 til 67 procent. Med det rigtige værktøj, den rigtige håndtering og den rigtige genanvendelse kan man nedbringe procestiden for gipsmonteringen med cirka 50 procent (Blomqvist, Camitz, Mattsson, 2009).

   På Starke Arvid er vi eksperter på at finde og udføre effektiviseringsmuligheder i din virksomhed. Samme løser vi jeres udfordringer og skaber et mere omkostningseffektivt produktionsflow til gavn for alle.